Winkelwagen

Reglement en tijdpad LVK 2024

De voorbereidingen voor de 48e editie van het Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer zijn in volle gang. De finale vindt plaats op vrijdag 26 januari 2024 in het feestpaviljoen op buitenplaats Vaeshartelt in Maastricht. De organisatie is in samenwerking met de Sjeng Kraft Kompenei en mediapartner L1. Op de 11e van de 11e om 11:11 uur opent de Stichting LVK de digitale postbus voor de inzending van de vastelaovesliedjes die meedingen naar een plek in de (halve) finale van het LVK 2024. 

 

Route naar de finale

Op onze website www.stichtinglvk.nl zijn het nieuwe reglement van deelname en het tijdpad van het LVK gepubliceerd. Daarin staan bijvoorbeeld de voorwaarden waaraan een liedje moet voldoen, belangrijke tijdstippen en jurering. De inzendtermijn sluit zondag 3 december om 9:00 uur. Op maandag 4 december maakt de Stichting LVK bekend hoeveel liedjes dit jaar meedoen. Alle liedjes worden door de LVK-jury beoordeeld en op maandag 11 december worden de 60 halve finalisten bekend gemaakt tussen 19:00 en 21:00 uur in een live-uitzending op L1 radio. Aansluitend start de kaartverkoop voor de 3 halve finales. 

 

Na de positieve ervaringen vorig seizoen, vinden ook dit jaar weer drie halve finales plaats. De opnames vinden plaats op donderdag 4 en vrijdag 5 januari 2024 in gemeenschapshuis ‘D’n Binger’ in Meijel.

 

Voor inzenders en alle andere geïnteresseerden is zondag 21 januari een dag om te markeren in de agenda. Dan maakt de Stichting LVK de 20 finalisten bekend.

Deel deze pagina:

49e LVK-FINALE
  • 14 februari 2025
  • 20.00 uur
  • L1

LVK-boek ’t Volk Beslis

Bestel ‘m nu

Bertha Paulissen Wisseltrofee

De felbegeerde LVK wisseltrofee, welke jaarlijks wordt overhandigd aan de winnaar van het LVK, is genoemd naar Bertha Paulissen-Willen.

Lees verder