Kaartverkoop finale LVK 2024 start zaterdag 13 januari

De finale van de 48e editie van het Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer, het LVK, vindt plaats op vrijdag 26 januari 2024 in het feestpaviljoen op buitenplaats Vaeshartelt in Maastricht. De kaartverkoop voor de finale start aanstaande zaterdag 13 januari om exact 13:00 uur. De kaarten zijn alleen online te koop.

 

Per persoon/bestelling kun je maximaal 4 kaartjes à € 28,50 (inclusief € 1,50 servicekosten) bestellen via de website van de stichting LVK. De stichting LVK werkt hiervoor samen met Ticket Crew. 

 

Eerbetoon

De organisatie van de finale is in handen van de Sjeng Kraft Kompenei. Sjeng Kraft zou vorig jaar op 12 december zijn 100e verjaardag hebben gevierd. Als herinnering en eerbetoon aan zijn werk als componist, tekstschrijven, arrangeur en accordeonist besloot de Sjeng Kraft Kompenei zich kandidaat te stellen voor de plaatselijke organisatie van de LVK-finale 2024. Daarnaast organiseerde de Sjeng Kraft Kompenei vorig jaar de 2x11e editie van de 22e editie van de11devande11de, traditioneel hét evenement voor de officiële opening van het Limburgse vastelaovesseizoen. 

 

Op het prachtige landgoed van Buitenplaats Vaeshartelt wordt het ‘Sjeng Kraft Paviljoen’ gebouwd voor de productie van een prachtige show. Het paviljoen biedt plaats aan 7.500 bezoekers. Maastricht is daarmee overigens voor de eerste keer officieel gaststad van de LVK-finale. Nadat de winnaar van het LVK 2024 bekend is gemaakt, verzorgen Beppie Kraft, Hoondervel en Wir Sind Spitze optredens.

Deel deze pagina:

49e LVK-FINALE
  • 14 februari 2025
  • 20.00 uur
  • L1

LVK-boek ’t Volk Beslis

Bestel ‘m nu

Bertha Paulissen Wisseltrofee

De felbegeerde LVK wisseltrofee, welke jaarlijks wordt overhandigd aan de winnaar van het LVK, is genoemd naar Bertha Paulissen-Willen.

Lees verder