Pers

Persvragen:

Maurice Gorissen, bestuurslid communicatie stichting LVK

communicatie@stichtinglvk.nl.

 

Accreditaties finale

Regionale nieuwsmedia kunnen uitsluitend een aanvraag indienen voor een persaccrediatie door het invullen van het aanvraagformulier persaccrediatie.

 

Freelance journalisten zonder opdrachtgever en/of hobbyfotografen verstrekken wij geen accreditatie.

 

Er is een beperkt aantal accrediaties beschikbaar. 

 

Vanwege de live-uitzending is het niet mogelijk voor het podium te komen, in de artiestenruimte of back stage. In de nabijheid van het podium wordt een speciale persruimte gecreëerd. Daar kunnen regionale media, na afloop van het optreden, hun plaatselijke favoriet interviewen. Na de bekendmaking van de winnaar van het LVK is er ook toegang tot de artiestenruimte.

 

Landelijke nieuwsmedia kunnen in aanmerking komen voor een persaccreditatie door een mail te sturen aan communicatie@stichtinglvk.nl met de volgende informatie:

  • Naam medium (omroep, radio/televisie, programma) of platform en insteek van de reportage
  • Naam van de journalist/reporter, fotograaf en/of cameraman/-vrouw
  • Naam en telefoonnummer contactpersoon

 

Vanwege de live-uitzending is het niet mogelijk voor het podium te komen, in de artiestenruimte of back stage. Aan de zijkant van het podium wordt een speciale persruimte gecreëerd. Daar kunnen regionale media, na afloop van het optreden, hun plaatselijke favoriet interviewen. Na de bekendmaking van de winnaar van het LVK is er ook toegang tot de artiestenruimte.

49e LVK-FINALE
  • 14 februari 2025
  • 20.00 uur
  • L1

LVK-boek ’t Volk Beslis

Bestel ‘m nu

Bertha Paulissen Wisseltrofee

De felbegeerde LVK wisseltrofee, welke jaarlijks wordt overhandigd aan de winnaar van het LVK, is genoemd naar Bertha Paulissen-Willen.

Lees verder