Winkelwagen

Gemakkelijk scoreformulier beschikbaar

Tijdens de finale van het 48e LVK strijden 20 artiesten voor het vastelaovesleedje 2024 van Limburg. De winnaar mag de Bertha Paulissen wisseltrofee een jaar mee naar huis nemen.

De punten die de artiesten voor hun liedje en optreden krijgen, worden toegekend door 5 jurygroepen, namelijk de LVK-jury, de oud-finalisten LVK, de vastelaovesjury, de themajury 2024 bestaande uit ex-jeugdprinsen en -prinsessen en uiteraard 'het volk beslis'-jury via SMS-stemmen.

Hoewel dit scoreformulier ook opgenomen is in het programmaboekje, hebben we ook signalen ontvangen, variërend van "zonde om in het boekje te schrijven" tot "moeilijk te printen" of "voor slechtzienden niet ideaal". Daarom bieden we nu voor de liefhebbers een gemakkelijk te printen zwart/wit scoreformulier* op handig A4-formaat. Leuk om zelf in te vullen, of om samen met het gezin of een vriendengroep in het paviljoen of thuis voor de radio of televisie punten te geven of bij te houden.

Veel plezier!

* Door op het geel gekleurde woord te klikken, opent het formulier.

Deel deze pagina:

49e LVK-FINALE
  • 14 februari 2025
  • 20.00 uur
  • L1

LVK-boek ’t Volk Beslis

Bestel ‘m nu

Bertha Paulissen Wisseltrofee

De felbegeerde LVK wisseltrofee, welke jaarlijks wordt overhandigd aan de winnaar van het LVK, is genoemd naar Bertha Paulissen-Willen.

Lees verder