Nieuwe LVK-fotograaf: Ruud Heuvelmans

Eerder dit jaar heeft onze trouwe LVK-fotograaf Fred Janssen aangegeven, na 13 prachtige LVK-jaren, afscheid te nemen als fotograaf. Hij koestert de mooie momenten, maar gaat nu nog meer genieten van het leven met zijn vrouw Lieke. Dank Fred voor de vele mooie foto’s!

We verwelkomen tevens onze nieuwe LVK-fotograaf: Ruud Heuvelmans. Zijn grootste passie is fotografie. Ruud: “Het kleurrijke Vastelaovend-feest leent zich bij uitstek voor het maken van fraaie beelden van mensen die zich allemaal op hun eigen manier presenteren en zich in de fraaiste uitdossingen even losmaken uit de dagelijkse sleur. Hier neem ik zelf sinds jaar en dag maar al te graag aan deel. Ik vind het dan ook geweldig om het LVK te mogen vastleggen en heb er enorm veel zin in!”.

In het dagelijks leven werkt Ruud als ICT-bedrijfsanalist bij Signify, het vroegere Philips Lighting, op de Hightech Campus in Eindhoven. Hij woont samen met zijn vrouw Margo en dochter Linda in Weert. Voor een kijkje in zijn portfolio, klik op deze link: https://rheuvelm.myportfolio.com.

Deel deze pagina:

49e LVK-FINALE
  • 14 februari 2025
  • 20.00 uur
  • L1

LVK-boek ’t Volk Beslis

Bestel ‘m nu

Bertha Paulissen Wisseltrofee

De felbegeerde LVK wisseltrofee, welke jaarlijks wordt overhandigd aan de winnaar van het LVK, is genoemd naar Bertha Paulissen-Willen.

Lees verder