2019 Daag van 't Vastelaovesleedje

Daag van ’t Vastelaovesleedje op zaterdag 13 april 2019 in Weert

De Daag van ’t Vastelaovesleedje is een gezamenlijk initiatief van de besturen van de Limburgse Vastelaovesleedjes konkoersen: Stichting LVK, Stichting TVK, Stichting KVL in samenwerking met L11 Alaaf. Deze Daag is bedoeld voor alle liedjesschrijvers, zowel beginnend als gevorderd, die tips, adviezen en inspiratie willen krijgen alsook voor artiesten die meer te weten willen komen over bijvoorbeeld verbeteringen van hun performance of willen weten hoe het er in een studio aan toegaat. Maar het is ook een dag om op een informele manier met andere schrijvers en componisten in contact te komen.

Naast de workshops zijn er ook één-op-één speeddates met ervaren tekstschrijvers en componisten. Deze Daag vindt plaats op zaterdag 13 april van 9.30 uur tot 17.00 uur in Theater De Huiskamer, Wilhelminasingel 10B  in Weert.

Het inschrijfgeld voor deelname aan deze dag bedraagt: € 15,00 voor de hele dag. Dit is inclusief de ontvangst met koffie en vlaai, deelname aan de workshops en/of speeddates en een eenvoudige lunch tussen de middag.

Inschrijven voor de Daag van ’t Vastelaovesleedje kan HIER (vanaf 15 februari 16:00 uur)

Programma

9.30  – 10.15 uur        Ontvangst in Theater De Huiskamer met koffie/thee en een lekker stuk Wieërter vlaai

10.15  – 10.30 uur      Openingswoord en peptalk