2020 Kaartverkoop LVK - TicketMaster/Universe

Hedenmorgen is de kaartverkoop voor de 44ste finale van het LVK, het Limburgs Vastelaovensleedjeskonkoer gestart. De Stichting LVK heeft hiervoor partner Ticketmaster/Universe ingehuurd. Helaas, en dat betreurt de Stichting LVK ten zeerste, heeft Ticketmaster/Universe teveel kaarten laten uitgaan.

De reactie van onze partner:

“We betreuren het enorm dat diverse mensen vanmorgen problemen hebben ondervonden bij het kopen van tickets voor LVK. Het is technisch aan onze kant mis gegaan, en we zijn nu op zoek naar de oorzaak van dit probleem. Wij houden de organisator op de hoogte. “

Op dit moment wordt hard gewerkt om duidelijk te krijgen wie wel/geen entreekaart heeft kunnen bemachtigen. Uiteraard krijgen gedupeerde bezoekers hun geld terug mocht dit het geval zijn.

Luister hier naar het nieuwsitem met LVK-voorzitter Joep Verbugt of kijk hier naar het interview.

Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2020

LVK 2020